PF 2024

Vážení žáci, rodiče, kolegyně, kolegové a přátele školy,

rádi bychom touto cestou poděkovali všem žákům, rodičům, pedagogickým pracovníkům a spolupracujícím organizacím za úspěchy, kterých jsme společně v roce 2023 dosáhli. V uplynulém roce žáci ZŠ Velvary reprezentovali město i školu ve vědomostních, sportovních i robotických soutěžích. Navázali jsme na úspěšnou mezinárodní spolupráci a získali akreditaci Erasmus+. Rádi bychom navázali v roce 2024 na tyto úspěchy a společně budovali školu pro absolventy, kteří najdou uplatnění na trhu práce ve světě 21. století. Věříme, že se nám podaří připravit žáky 9. ročníku na nově organizované přijímací řízení na střední školy.

Víme, že chceme budovat bezpečnou a přívětivou školu, která ocení úsilí snah u a výsledky všech žáků.

Vážení rodiče a přátelé školy, rádi bychom všem popřáli všechno nejlepší do nového roku 2024. Ať je plný zdraví, štěstí a úspěchů. Těším se na další spolupráci s vámi a věřím, že společně dosáhneme ještě lepších výsledků.

Milí žáci, prvním školním dnem v novém kalendářním roce 2024 je čtvrtek 3. ledna 2024 v 8:00 hodin. Všichni vyučující se těší na setkání s vámi po vánočních prázdninách a na společné zahájení nového období plného učení, zábavy a přátelství.

Za vedení školy Petr Došek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..