Lyžařský – nelyžařský kurz

Co se dá dělat na horách, když není sníh? V rámci olympijských her jsme si vyzkoušeli mnoho netradičních sportovních soutěží. Turisté i cyklisté se podívali na zajímavá místa v okolí Vysokého nad Jizerou. Zjistili jsme, co je geocaching, přijali jsme pozvání na prohlídku Kramářovy vily. Zvládali jsme lekce Zumby, hráli stolní tenis, potili se v posilovně a ve vířivce. Plavat jsme si zajeli do Jablonce nad Nisou. Firma Detoa nám ukázala, kde se vyrábí dřevěné hračky a stavebnice. Po večerech jsme se věnovali deskovým hrám, tančení, zpívání s kytarou. Nechyběla ani noční hra. Všech 73 účastníků se těší na příští rok a hlavně na sníh.

D. Hubáčková

Dasa-lyzak-1
Aperture: 2
Camera: SM-G525F
Iso: 320
Orientation: 1
« z 217 »

Termín: 10.3.- 15.3. 2024
Ubytování: Vysoké nad Jizerou, Penzion Aktiv, penzion-aktiv.cz
Lyžařský areál: skisachty.cz

Instruktoři jsou učitelé naší školy i externisté. Vyučujeme jízdu na lyžích a snowboardu pro úplné začátečníky, pokročilé i zdatné jezdce. Děti si také vyzkouší jízdu na běžkách. (Běžecké vybavení a drobné ceny hradí KRPDŠ, proto budeme moc rádi, když za účastníky bude tento poplatek uhrazen. Ráda zprostředkuji, pokud Vaše třída poplatek nevybírá – D. Hubáčková)

Cena kurzu: cca 4200,- Kč (doprava, pobyt, strava). Zálohu 2000,- Kč, prosím, plaťte do 15.10. 2022 na účet 390885309/0800, variabilní symbol 3. Do zprávy uveďte jméno dítěte a třídu. Při nezaplacení zálohy kontaktujeme náhradníka.


Online přihlašování Kapacita je již naplněna další zájemci se mohou hlásit mezi náhradníky.

Kapacita kurtzu jejiž naplněna

Pokud jste náhradníci, s placením zálohy vyčkejte, jakmile se uvolní místo, kontaktujeme Vás.


Částku 1500-2000,- Kč na vleky a případnou dopravu na jiný svah budeme vybírat při odjezdu. (aktuální cenu skipasů se včas dozvíte)

Lyžařské a snb vybavení vlastní, škola může zapůjčit běžky dle zájmu a pořadí přihlášených.

Před odjezdem proběhne schůzka účastníků (6.-9. ročník), kde všichni obdrží aktuální dokumenty potřebné k odjezdu. Dotazy, prosím, směřujte na: dagmar.hubackova@zsvelvary.cz, tomas.perlik@zsvelvary.cz nebo na vedení školy: petr.dosek@zsvelvary.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..