1. září – informace pro rodiče a žáky

Milí žáci, vážení rodiče,

i příští školní rok bude doprovázen povinnými bezpečnostními a hygienickými opatřeními. Hned 1. září 2021 budou žáci testování PCR metodou. To s sebou nese větší množství administrativy. Proto Vás žádáme o spolupráci. V dolní části stránky naleznete formulář „Aktualizace údajů – COVID 19“, který je nutné vyplnit a odevzdat třídnímu učiteli již 1. 9. 2021. Prosíme, věnujte pozornost pečlivému vyplnění všech údajů, především rodného čísla a čísla pojištěnce. Tato čísla mají návaznost na další administrativu spojenou s certifikáty a financováním. Vytištěné formuláře je možné vyzvednout také, na zábradlí u hlavního vchodu do školy.

Testování se netýká žáků, kteří splní podmínky stanovené pro bezinfekčnost po očkování (14 dnů po plně dokončeném očkování) nebo po prodělaném onemocnění covid-19 (po dobu 180 dní od prvního pozitivního testu na covid-19 tzn. pozitivní test po 4. 3. 2021), případně dítě, které doloží negativní výsledek testu provedeného v odběrovém místě.

Vyučování začíná pro 2. – 9. ročník 1. září 2021 v 8.00 hodin. Vstup do budovy školy bude umožněn v 7.40 hodin (v tento den nebude k dispozici ranní družina ani školní klub). Vyučování bude tento den trvat 2 vyučovací hodiny – ukončení výuky bude v 9.40 hodin.

Žáci přípravné třídy a 1. ročníku se sejdou v 8.45 před budovou školy k slavnostnímu zahájení školního roku. Vyučování těmto žákům bude končit cca v 10.00 hodin. Následovat bude „Zahradní slavnost“, kterou pro děti připravuje KRPDŠ. Tito žáci budou testování 2. září 2021 také PCR metodou.

Mgr. Petr Došek
ředitel školy
18.srpen 2021


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..