Open Summer Camp Kačice

Robin Hood
Děti celé čtyři dny provázel Robin Hood v prezentaci s luštěním. V tajence nám poslední den vyšlo heslo: BRITISH HERO. Všechny aktivity byly zaměřeny na tento příběh: seznamovací hry, střelba z luku, zpívání, tanec, netradiční hudební nástroje, barvení a dozdobení triček, hry a aktivity s čísly, šipkovaná po okolí, šifry, vodní hrátky, míčové hry, jídlo + ochutnávka, koupání v rybníce se soutěžemi, netradiční sportovní hry, logické hry a přísloví, piškvorky, oblečení a hry s tímto tématem spojené, opékání špekáčků, výroba chleba, přespání v přírodě, stopy zvířat, hledání pokladu.
Větší děti zvládly příběh Robina číst a překládat (většinou se jednalo o minulé časy), menší děti napovídaly, jednotlivá známá slovíčka. Krom seznamovacích otázek (What´s your name? Where are you from? How old are you? What are your hobbies?) byla probrána témata: family, animals, numbers, clothes, colours, Who is rich and who is poor?, The water cycle, How did people live?

OSC16
« z 16 »

Další fotografie najdete na  Facebooku Otevřeného mlýna: https://www.facebook.com/Otev%C5%99en%C3%BD-ml%C3%BDn-100858168449355


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..