Školní sportovní klub při ZŠ Velvary – Hýbeme se hezky česky

Od 2. 6. 2022 do 29. 6. 2022 budou lidé moci hlasovat online na stránkách www.hybemesehezkycesky.cz pro svůj oblíbený klub nebo tým. Z každé IP adresy bude možné hlasovat jedenkrát každý den. Pokud ale hlasující nahraje záznam o pohybu (vyplnění údaje o počtu nachozených nebo uběhnutých kilometrů) v rámci daného dne větší než 1 km se svou e-mailovou adresou, získá pro daný den druhý hlas. V případě záznamu o pohybu vyšším než 25 km je nutné zaslat na e-mail info@penny-sport.cz důkaz o pohybové aktivitě (např. fotografii).

Osoba, která nahrála či zaslala e-mailem záznam o pohybové aktivitě (např. ve formě fotografie) s údajem o své e-mailové adrese, bude zařazena za daný den do slosování o dárkovou PENNY kartu v hodnotě 500 Kč.

Z tohoto kola soutěže postoupí do finálového kola v každém mikroregionu dohromady tři soutěžící. První a druhé místo se určí dle počtu hlasů v online hlasování, třetího postupujícího soutěžícího vybere odborná komise organizátora, a to podle těchto kritérií: posouzení zajímavého nebo poutavého příběhu zadaného soutěžícím při registraci a přidaná hodnota takového příběhu; jedinečnost soutěžícího a posouzení dopadu soutěžícího na jeho okolí.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..